Le auala e iloa ai le sodium sulfate i le sodium dichloroisocyanurate ma trichloroisocyanuric acid

Sodium dichloroisocyanurate(NaDCC) maTCCAo lo'o fa'aaogaina lautele e fai ma fa'ama'i fa'ama'i ma fa'amama i falefaigaluega eseese, e aofia ai vai vai, vaita'ele, ma nofoaga tau soifua maloloina.Ae ui i lea, o le i ai ma le le iloa o le sodium sulfate i le NaDCC ma le NaTCC e mafai ona faʻafefe ai lo latou aoga ma le lelei.I totonu o lenei tusiga, o le a tatou talanoaina auala e iloa ai le i ai o le sodium sulfate i le sodium dichloroisocyanurate ma le sodium trichloroisocyanurate, e mafai ai ona lelei le pulea lelei ma faʻamautinoa le mama o nei mea taua.

1. O le mamafa e tusa ma le 2 g o le faʻataʻitaʻiga i le 20 i le 50 g o le vai, faʻafefe mo le 10 minute.Tu i luma seia manino le vai pito i luga.

2. Fa'apipi'i 3 mataua o le vaifofo manino pito i luga i luga o se mea uliuli.

3. Fa'asusu le 1 mataua o le 10% SrCl2.6H2O solution i totonu o le vaifofo manino i luga o le lanu uliuli.Afai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le sodium sulfate, o le vaifofo o le a vave paʻepaʻe le ao, ae leai se suiga taua o le a tupu i le fofo ole SDIC / TCCA mama.

O le iai o le sodium sulfate i le sodium dichloroisocyanurate ma le sodium trichloroisocyanurate e mafai ona i ai ni a'afiaga leaga i luga o latou meatotino fa'ama'i ma lelei.O auala e suʻesuʻe ai o loʻo talanoaina i lenei tusiga e maua ai meafaigaluega taua mo le faʻamaonia o le i ai ma le aofaʻi o le sodium sulfate i totonu o nei mea.O le faʻatinoina o nei metotia faʻataʻitaʻiga i faiga faʻatonutonu lelei e mafai ai e pisinisi ona faʻamautinoa le mama ma le aoga o le sodium dichloroisocyanurate ma le sodium trichloroisocyanurate, faʻalauiloaina lo latou saogalemu ma le faʻaogaina lelei i talosaga eseese.


Taimi meli: Iuni-21-2023